Cava Montesquius Brut Rosé

2018

Cava van Montesquius Brut Rosé is gemaakt van een zachte maceratie van de druivenschillen voor de tweede gisting , om dit roze te bereiken met hints van framboos en kers . Het wordt gemaakt met behulp van de traditionele methode Champenoise volgens dezelfde procedure als een witte cava . Verouderd in ondergrondse kelders gedurende 10 tot 14 maanden in het donker en bij een temperatuur  tussen 18 ° en 20 °.

Met een expressieve kersenkleur , schoon en helder, met aanhoudende bubbels . Aromatisch met fruitige noten van verschillende bessen ( frambozen, bramen, etc ... ) en apple gom . De smaak is zoet en leuke persoonlijkheid .

  • Oorspong: Spanje
  • Druif: Monastrell, Garnacha negra, Trepat
  • Alcoholpercentage:
  • Eigenschappen:

    11,5% VOL

  • Smaakpalet:
    Neus:
  • Tags: , , ,